Cautare

1747 de rezultate pentru "stirile pro tv bacau 04 06 2010nodeaddforum" (8.07 secunde)
Barbatul care-ar fi aruncat doi copii in apele Barajului Beresti din Bacau este in continuare liber. Mai multe echipe de jandarmi, politisti si pompieri l-au cautat pe individ ore intregi, inclusiv in apa, pentru ca anchetatorii iau in calcul si posibilitatea ca el sa se fi sinucis.
Asta arata motivarea data de Tribunalul Bacau in cazul arestarii preventive a directorului de la Ambulanta Neamt dar si a doua asistente.
Heliportul de la SJU Bacau face parte din proiectul de modernizare a Unitatii de Primiri Urgente finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional.
Bradul de Craciun stramb din Bacau a fost indreptat. Bradul din Pisa, asa cum a fost el denumit de internauti, a fost cel mai criticat brad din Romania deoarece cand a fost cumparat el prezenta o curbura naturala.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar.
Pe de alta parte, tot ieri, intr-o alta cauza, procurori din cadrul DIICOT - Structura Centrala, ca urmare a unei alte cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare din Franta, au facut 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dolj, Olt, Bacau, Prahova, Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii altui grup infractional organizat, format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009 si pana in prezent, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.
A fost deschis dosar penal dupa manifestarea mascatilor din Bacau costumati in soldati rusi. La parada mascatilor din Berzunti masinile erau inscriptionate cu litera "Z".
Au fost implicate in actiune toate fortele Inspectoratului Judetean de Politie Neamt, jandarmii din Neamt si Bacau dar si efective numeroase de politisti din Bacau, Vaslui, Iasi si Harghita.
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
45% dintre ei se declara nemultumiti, nestiind ce sa faca cu atata timp liber, citeaza Stirile Pro TV, aratand ca Japonia e tara in care se moare de karoshi, adica de prea multa munca - Politico scrie ca PMI si Juul recruteaza high flyers si numesc in fruntea birourilor din Washington DC experti in relatii externe si comunicare, precum fostul procuror general din Massachusetts, fostul avocat al Food and Drug Administration de pe vremea lui Bush;
Monitorizarea a vizat perioada 1-29 februarie si s-a facut la posturile de televiziune TVR1, TVR2, Antena 1, Antena 3, Prima TV, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV, OTV, si de radio - Radio Romania Actualitati, Europa FM si Radio Guerrilla.
Ulterior, contactat de Stirile PRO TV, Turcan a calificat aceste informatii drept "o intoxicare". Pe doua bloguri apartinand unor jurnalisti, www.sutu.ro si www.pesurse.ro, au aparut duminica informatii conform carora presedintele Traian Basescu se afla internat fie la Spitalul Militar Central, fie la Spitalul Victor Babes.
Nu toata lumea are o vedere foarte buna sa citeasca pe verso si nu toata lumea are cultura chimiei ca sa stie ce inseamna E47 si nu stiu cat mai scrie pe acolo", declara Prigoana pentru Stirile Pro Tv, adaugand ca va initia un proiect de lege pe aceasta tema, informeaza Gandul.
Stirile n-au program. ... Chiar si dupa Pro. Ne dam noi seama prea rar si parca prea tarziu, dar viata e fix ce e dincolo de usile redactiilor.
Sport.ro, stirile sportive de la Pro TV si RTV-ul, de exemplu, ar avea serios de suferit daca nu l-ar mai putea filma pe Gigi Becali la palat, pe holurile Palatului Parlamentului si in tribune la meciurile Stelei, ori daca nu l-ar avea pe acesta in studio sau macar la telefon.
Nimeni nu se astepta sa ia o asemenea decizie din penitenciar Stirile Pro TV:Zeci de TIR-uri cu ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati In judetul Galati au ajuns ajutoare trimise de institutii ale statului, dar si de oameni simpli care s-au gandit la durerea celor de langa ei.
Stirile Pro TV: REVELION 2015. Google le ureaza utilizatorilor sai un An Nou Fericit! , printr-un DOODLE Motorul de cautare online Google si-a modificat logoul de pe pagina sa principala, miercuri, in ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor sai un An Nou Fericit!.
Stirile Pro TV : Ce risca elevii care vor sa copieze la BAC cu ceasuri inteligente sau ochelari cu bluetooth. Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze.
Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
google-analytics.com